Din feedback

Faber Music Soul Piano Songbook

Vare: NOT0008945-000
Aktiver sociale medier
Songlist:All The Love In The World - Dionne WarwickBaby Love - The SupremesDidn’t I Blow Your Mind This Time - The DelfonicsDr...  Alle vareoplysninger

25,10 € ca. 186,96 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

Soul Piano Songbook

All The Love In The World - Dionne Warwick
Baby Love - The Supremes
Didn’t I Blow Your Mind This Time - The Delfonics
Dry Land - Joan Armatrading
Easy - The Commodores
Endless Love - Diana Ross & Lionel Richie
Fallin’ - Alicia Keys
Hanging On Too Long - Duffy
Hello - Lionel Richie
I Put A Spell On You - Nina Simone
I Say A Little Prayer - Aretha Franklin
I Try - Macy Gray
I Want You Back - Jackson 5
If You Don’t Know Me By Now - Seal
Lately - Stevie Wonder
Love Is A Losing Game - Amy Winehouse
Me And Mrs Jones - Michael Bublé
My Old Piano - Diana Ross
Natural Woman - Carole King
No More Drama - Mary J. Blige
Piano In The Dark - Brenda Russell
Piece Of My Heart - Erma Franklin
Please Mr Postman - The Marvelettes
Save The Best For Last - Vanessa Williams
(Sittin’ On) The Dock Of The Bay - Otis Redding
What A Wonderful World - Louis Armstrong
What Becomes Of The Broken Hearted - Jimmy Ruffin
What’d I Say - Ray Charles
You Are Everything - Diana Ross & Marvin Gaye
You’re The First, The Last, My Everything - Barry White


  • Producent: Faber Music
  • Genre: Forskellige genrer
  • Instrument: Klaver
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Arrangement: Klaver
  • Med bladmusik: Ja
  • Antal sider: 144
  • Format: DIN A4
  • Udgivelsesnummer: 057153449X
  • ISBN: 9780571534494