Din feedback

Hal Leonard Blues Play-Along Volume 1: Chicago Blues

Vare: NOT0010325-000
Aktiver sociale medier
Hal Leonard Blues Play-Along Volume 1: Chicago Blues  Alle vareoplysninger
Hal Leonard

13,90 € ca. 103,49 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

Hal Leonard Blues Play-Along Volume 1: Chicago Blues

For use with all C, B Flat, E Flat, and Bass Clef instruments, the Hal Leonard Blues Play-Along Series is the ultimate jamming tool for all blues musicians.

With easy-to-read lead sheets and other split-track choices on the included CD, these first-of-a- kind packages will bring your local blues jam right into your house! Each song on the CD includes two tracks: a full-stereo mix, and a split-track mix with removable Guitar, Bass, Piano and Harmonica parts. The CD is playable on any CD player, and is also enhanced so Mac and PC users can adjust the recording to any tempo without changing the pitch!


  • All Your Love (I Miss Loving) - Rush, Otis
  • Easy Baby - Dixon, Willie
  • I Ain't Got You - Carter, Calvin
  • I'm Your Hoochie Coochie Man - Dixon, Willie
  • Killing Floor - Burnett, Chester
  • Mary Had A Little Lamb - Guy, Buddy
  • Messin' With The Kid - London, Mel
  • Sweet Home Chicago - Johnson, Robert


  • Producent: Hal Leonard
  • Genre: Jazz/Blues
  • Instrument: Melodiinstrument
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Arrangement: C, Bb, Eb, Bass Instrument
  • Med bladmusik: Ja
  • CD: Ja
  • Antal sider: 72
  • Serier: Blues Play-Along
  • Oplag / Årgang: 1
  • Format: DIN A4
  • Udgivelsesnummer: HL00843106
  • ISBN: 9781423453475