Din feedback

Hal Leonard The Beatles – On Air: Live at the BBC - Volume 2

Vare: NOT0009962-000
Aktiver sociale medier
Songlist:And I Love HerAnna (Go To Him)Ask Me WhyBeautiful DreamerBoysChainsDevil In Her HeartDo You Want To Know A Secret?Fro...  Alle vareoplysninger
Hal Leonard

26,80 € ca. 199,31 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

The Beatles – On Air: Live at the BBC - Volume 2

And I Love Her
Anna (Go To Him)
Ask Me Why
Beautiful Dreamer
Devil In Her Heart
Do You Want To Know A Secret?
From Me To You
Glad All Over
Happy Birthday Dear Saturday Club
Hey Hey Hey Hey
Hippy Hippy Shake
Honey Don't
I Feel Fine
I Got A Woman
I Saw Her Standing There
I Want To Hold Your Hand
If I Fell
I'll Follow The Sun
I'll Get You
Kansas City
Lend Me Your Comb
Long Tall Sally
Lucille (You Won't Do Your Daddy's Will)
Money (That's What I Want)
P.S. I Love You
Please Mr. Postman
Please Please Me
She Loves You
Sure To Fall (In Love With You)
There's A Place
This Boy (Ringo's Theme)
Till There Was You
Twist And Shout
Words Of Love
You Can't Do That


  • Producent: Hal Leonard
  • Kunster: The Beatles
  • Genre: Pop
  • Instrument: Klaver, guitar og sang
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Vanskelighed: Medium (3)
  • Arrangement: Klaver/guitar & vokal (PVG)
  • Med bladmusik: Ja
  • Antal sider: 160
  • Format: DIN A4
  • Udgivelsesnummer: HL00124375
  • ISBN: 9781480368545
The Largest Music Store in Europe

Music Store professional in Cologne


One of the most modern logistic centres

Our Drum Department

Largest Selection of Taylor Guitars in Europe


Largest drum shop in Europe


Our Fender Assortment

+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500