Din feedback

Hal Leonard U2: Guitar Chord Songbook

Vare: NOT0010693-000
Aktiver sociale medier
Songlist:All I Want Is YouAngel Of HarlemBadBeautiful DayBullet The Blue SkyCity Of Blinding LightsDesireElectrical StormEleva...  Alle vareoplysninger
Hal Leonard

13,90 € ca. 103,54 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

U2: Guitar Chord Songbook

All I Want Is You
Angel Of Harlem
Beautiful Day
Bullet The Blue Sky
City Of Blinding Lights
Electrical Storm
Even Better Than The Real Thing
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (from the Motion Picture BATMAN FOREVER)
I Still Haven't Found What I'm Looking For
I Will Follow
In A Little While
In God's Country
Mysterious Ways
New Year's Day
One Tree Hill
Ordinary Love
Pride (In The Name Of Love)
Red Hill Mining Town
Running To Stand Still
Sometimes You Can't Make It On Your Own
Staring At The Sun
Stay (Faraway, So Close!)
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
Sunday Bloody Sunday
Sweetest Thing
Van Diemen's Land
Walk On
When Love Comes To Town
Where The Streets Have No Name
Who's Gonna Ride Your Wild Horses
Window In The Skies
With Or Without You


  • Producent: Hal Leonard
  • Kunster: U2
  • Genre: Pop
  • Instrument: Guitar
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Arrangement: Tekst & akkorder
  • Antal sider: 120
  • Serier: Guitar Chord Songbook
  • Udgivelsesnummer: HL00137744
  • ISBN: 9781495000829