Din feedback

Wise Publications 101 Hits For Ukulele (The Red Book)

Vare: NOT0010416-000
Aktiver sociale medier
Songlist:(Sittin‘ On) The Dock Of The Bay - Otis ReddingA New England - Bragg, BillyA Rainy Night In Soho - Pogues, TheAll I H...  Alle vareoplysninger
Wise Publications

21,40 € ca. 159,30 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

101 Hits For Ukulele (The Red Book)

(Sittin‘ On) The Dock Of The Bay - Otis Redding
A New England - Bragg, Billy
A Rainy Night In Soho - Pogues, The
All I Have To Do Is Dream - Everly Brothers, The
American Girl - Petty, Tom
Baby Can I Hold You - Chapman, Tracy
Back For Good - Take That
Band On The Run - Paul McCartney & Wings
Beautiful Noise - Diamond, Neil
Beggin' - Four Seasons, The
Chasing Pavements - Adele
Could You Be Loved - Bob Marley & The Wailers
Counting Stars - OneRepublic
Crazy - Gnarls Barkley
Creep - Radiohead
Dear Mr. Fantasy - Traffic
Distant Sun - Crowded House
Don't Worry Baby - Beach Boys, The
Downtown Train - Waits, Tom
Dream A Little Dream Of Me - Mamas And The Papas, The
Drive - Cars, The
Every Little Thing She Does Is Magic - Police, The
Everywhere - Fleetwood Mac
Get It On - T. Rex
Get Lucky - Daft Punk
Get Rhythm - Cash, Johnny
Ghost Town - Specials, The
Give A Little Bit - Supertramp
Gloria - Them
Happy - Williams, Pharrell
Hard To Handle - Redding, Otis
Heaven - Adams, Bryan
Help! - Beatles, The
Here Comes Your Man - Pixies, The
Here With Me - Dido
Hey, Good Lookin' - Williams, Hank
Ho Hey - Lumineers, The
Homeward Bound - Simon & Garfunkel
How Long Will I Love You - Goulding, Ellie
Human - Killers, The
I Want You - Dylan, Bob
I Will Wait - Mumford & Sons
In The Ghetto - Presley, Elvis
Israelites - Dekker, Desmond
It's A Sin - Pet Shop Boys
Jealous Guy - Lennon, John
Jive Talkin' - Bee Gees, The
Jolene - Parton, Dolly
Just Can't Get Enough - Depeche Mode
Lean On Me - Withers, Bill
Let's Stay Together - Green, Al
Linger - Cranberries, The
Little Red Rooster - Rolling Stones, The
Lola - Kinks, The
Love Is The Drug - Roxy Music
Love Will Tear Us Apart - Joy Division
Miss Misery - Smith, Elliott
Mr Blue Sky (ELO)
New York, New York - Adams, Ryan
Oliver's Army - Costello, Elvis
Pompeii - Bastille
Put Your Records On - Bailey Rae, Corinne
Red Morning Light - Kings Of Leon
Ride A White Swan - T. Rex
Royals - Lorde
Rude - Magic!
S.O.S. - Abba
Sail Away - Gray, David
Scarborough Fair - Traditional
Sisters Of Mercy - Cohen, Leonard
Smile - Allen, Lily
Space Oddity - Bowie, David
Streets Of London - Mctell, Ralph
Substitute - Who, The
Sugar Man - Rodriguez
Sunny Afternoon - Kinks, The
Tainted Love - Soft Cell
Teach Your Children - Crosby Stills, Nash & Young
That's Entertainment - Jam, The
The A Team - Sheeran, Ed
The First Cut Is The Deepest - Stevens, Cat
the harder they come - Cliff, Jimmy
The Lovecats - Cure, The
The Sun Ain't Gonna Shine Anymore - Walker Brothers, The
There She Goes - La’s, The
Time Is On My Side - Rolling Stones, The
Tom Traubert's Blues (Four Sheets To The Wind In Copenhagen) - Waits, Tom
Trouble - LaMontagne, Ray
Turn! Turn! Turn! - Byrds, The
Unchained Melody - Righteous Brothers, The
Video Games - Del Ray, Lana
Vincent (Starry, Starry Night) - Mclean, Don
Viva La Vida - Coldplay
Wake Me Up - Avicii
Walk Away Renee - Left Banke, The
Waterloo - Abba
Why Does It Always Rain On Me - Travis
Wind Of Change - Scorpions, The
You Can Get It If You Really Want - Cliff, Jimmy
You Do Something To Me - Weller, Paul
You've Got To Hide Your Love Away - Beatles, The


  • Producent: Wise Publications
  • Genre: Pop
  • Instrument: Ukulele
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Vanskelighed: Medium (3)
  • Arrangement: Ukulele
  • Med bladmusik: Ja
  • Antal sider: 208
  • Serier: 101 Hits For Ukulele
  • Udgivelsesnummer: AM1008062
  • ISBN: 978-1-78305-869-3
The Largest Music Store in Europe

Music Store professional in Cologne


One of the most modern logistic centres

Our Drum Department

Largest Selection of Taylor Guitars in Europe


Largest drum shop in Europe


Our Fender Assortment

+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500