Din feedback

Wise Publications The Little Black Book Of 6-Chord Songs

Vare: NOT0009726-000
Aktiver sociale medier
Songlist:A House Is Not A Motel - LoveAll I Want Is You - U2Bird On A Wire - Cohen, LeonardBlaze Of Glory - Bon JoviBoys Don't...  Alle vareoplysninger
Wise Publications

16,20 € ca. 120,60 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

The Little Black Book Of 6-Chord Songs

A House Is Not A Motel - Love
All I Want Is You - U2
Bird On A Wire - Cohen, Leonard
Blaze Of Glory - Bon Jovi
Boys Don't Cry - The Cure
Centerfold - J. Geils Band
Dirty Deeds Done Dirt Cheap - AC/DC
Don't Let Me Be Misunderstood - The Animals
Driftwood - Travis
Empire State Of Mind - Jay-Z feat. Alicia Keys
Enter Sandman - Metallica
Ever Fallen In Love (With Someone You Shouldn't've) - The Buzzcocks
Everybody's Talkin' - Nilsson
Fade To Grey - Visage
Falling - Haim
Father And Son - Stevens, Cat
God Put A Smile Upon Your Face - Coldplay
Golden Brown - The Stranglers
Hand In Glove - The Smiths
Happy Together - The Turtles
Heart Of Glass - Blondie
Here Comes The Rain Again - The Eurythmics
Hey Now! - Oasis
Hickory Wind - Parsons, Gram
If It Makes You Happy - Crow, Sheryl
In My Room - The Beach Boys
Kung Fu Fighting - Douglas, Carl
Like A Rolling Stone - Dylan, Bob
Live Forever - Oasis
Livin' La Vida Loca - Martin, Ricky
Love The Way You Lie - Eminem feat. Rihanna
Make Me Smile (Come Up And See Me) - Steve Harley & Cockney Rebel
My Favourite Game - The Cardigans
Only The Lonely - Orbison, Roy
Peacock Suit - Weller, Paul
Rain Dogs - Waits, Tom
Respect - Franklin, Aretha
Rock And Roll - The Velvet Underground
Rock The Casbah - The Clash
Romeo And Juliet - Dire Straits
Run - Snow Patrol
Running Up That Hill - Bush, Kate
Silent Sigh - Badly Drawn Boy
Smells Like Teen Spirit - Nirvana
Somebody Told Me - The Killers
Somewhere In My Heart - Aztec Camera
Son Of A Preacher Man - Springfield, Dusty
Song 2 - Blur
Standing On The Shore - Empire Of The Sun
Stars - Simply Red
Teenage Dirtbag - Wheatus
Teenage Kicks - The Undertones
The A Team - Sheeran, Ed
The Boxer - Simon & Garfunkel
The Greatest - Cat Power
The Kids Are Alright - The Who
The Man Comes Around - Cash, Johnny
The Model - Kraftwerk
The Trees - Pulp
The Weight - The Band
Torn - Imbruglia, Natalie
Toxic - Spears, Britney
Viva Las Vegas - ZZ Top
Voulez-Vous - Abba
Waiting In Vain - Marley, Bob
Walk Like An Egyptian - The Bangles
Watching The Detectives - Costello, Elvis
What's Up - 4 Non Blondes
Whenever, Wherever - Shakira
White Rabbit - Jefferson Airplane
Wrapped Around Your Finger - The Police
Yellow Submarine - The Beatles
You Make Loving Fun - Fleetwood Mac
You Really Got Me - The Kinks


  • Producent: Wise Publications
  • Genre: Pop
  • Instrument: Guitar
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Arrangement: Tekst & akkorder
  • Antal sider: 192
  • Serier: Little Black Songbook
  • Redigeringsprogram: Adrian Hopkins
  • Udgivelsesnummer: AM1007336
  • ISBN: 9781783052677