Din feedback

Wise Publications The Little Black Book Of All-Time Smash Hits

Vare: NOT0009159-000
Aktiver sociale medier
Songlist:...Baby One More Time - Spears, BritneyAgainst All Odds (Take A Look At Me Now) - Collins, PhilAin’t No Doubt - Nail,...  Alle vareoplysninger
Wise Publications

12,70 € ca. 94,58 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

The Little Black Book Of All-Time Smash Hits

...Baby One More Time - Spears, Britney
Against All Odds (Take A Look At Me Now) - Collins, Phil
Ain’t No Doubt - Nail, Jimmy
All By Myself - Carmen, Eric
All Night Long (All Night) - Richie, Lionel
A-Punk - Vampire Weekend
Calm Down Dearest - Jamie T
Cloud #9 - Adams, Bryan
Cotton Eye Joe - Rednex
Creep - Radiohead
Don’t Stop Movin’ - S Club 7
Dreams - Gabrielle
Easy Lover - Bailey, Philip/Collins, Phil
Every Rose Has Its Thorn - Poison
Fear Of The Dark - Maiden, Iron
Flying Without Wings - Westlife
Giving It All Away - Daltrey, Roger
Hello - Richie, Lionel
I Believe I Can Fly - R. Kelly
I Can See Clearly Now - Nash, Johnny
I Wanna Stay With You - Gallagher & Lyle
I Want It That Way - Backstreet Boys
I Won’t Let The Sun Go Down On Me - Kershaw, Nik
I Won’t Let You Go - Morrison, James
In The Air Tonight - Collins, Phil
It Never Rains In Southern California - Hammond, Albert
It’s My Life - Bon Jovi
It’s My Life - Talk Talk
Looks Like We Made It - Manilow, Barry
Love And Affection - Armatrading, Joan
Love The Way You Lie - Eminem/Rihanna
My Baby Just Cares For Me - Simone, Nina
My Blue Heaven - Domino, Fats
My Funny Valentine - Baker, Chet
No Son Of Mine - Genesis
Numb - Linkin Park
Paper Planes - M.I.A.
Pretend We’re Dead - L7
Radar Detector - Darwin Deez
Rollin’ (Air Raid Vehicle) - Limp Bizkit
Ruby - Kaiser Chiefs
Set Adrift On Memory Bliss - P.M. Dawn
She Bangs The Drums - Stone Roses, The
Shuffle - Bombay Bicycle Club
Since U Been Gone - Clarkson, Kelly
Spinning The Wheel - Michael, George
Stop! - Brown, Sam
Sugar Kane - Sonic Youth
Sweet Disposition - Temper Trap, The
Take A Bow - Rihanna
The Air That I Breathe - Hollies, The
The Candy Man - Davis Jr., Sammy
The Lady Is A Tramp (live) - Sinatra, Frank
The Land Of Make Believe - Bucks Fizz
The Living Years Mike - Mechanics, The
The Man Who Can’t Be Moved - Script, The
The One And Only - Hawkes, Chesney
These Dreams - Heart
Think Twice - Dion, Celine
This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us - Sparks
Two Doors Down - Mystery Jets
Underwater Love - Smoke City
Until The Time Is Through - Five
We Built This City - Starship
When The Going Gets Tough, The Tough Get Going - Ocean, Billy
Whole Wide World - Wreckless Eric
Wide Eyed And Legless - Fairweather-Low, Andy
Wishing (If I Had A Photograph Of You) - A Flock Of Seagulls
You Are Not Alone - Jackson, Michael
You’ll Always Find Me In The Kitchen At Parties - Lewie, Jona
You’re The Voice - Farnham, John


  • Producent: Wise Publications
  • Genre: Pop
  • Instrument: Guitar
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Arrangement: Tekst & akkorder
  • Antal sider: 192
  • Serier: Little Black Songbook
  • Redigeringsprogram: Adrian Hopkins
  • Udgivelsesnummer: AM1005719
  • ISBN: 9781780387970