Din feedback

Wise Publications The Little Black Book Of All-Time Smash Hits

Vare: NOT0009159-000
Aktiver sociale medier
Songlist:...Baby One More Time - Spears, BritneyAgainst All Odds (Take A Look At Me Now) - Collins, PhilAin’t No Doubt - Nail,...  Alle vareoplysninger
Wise Publications

19,70 € ca. 146,50 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

The Little Black Book Of All-Time Smash Hits

...Baby One More Time - Spears, Britney
Against All Odds (Take A Look At Me Now) - Collins, Phil
Ain’t No Doubt - Nail, Jimmy
All By Myself - Carmen, Eric
All Night Long (All Night) - Richie, Lionel
A-Punk - Vampire Weekend
Calm Down Dearest - Jamie T
Cloud #9 - Adams, Bryan
Cotton Eye Joe - Rednex
Creep - Radiohead
Don’t Stop Movin’ - S Club 7
Dreams - Gabrielle
Easy Lover - Bailey, Philip/Collins, Phil
Every Rose Has Its Thorn - Poison
Fear Of The Dark - Maiden, Iron
Flying Without Wings - Westlife
Giving It All Away - Daltrey, Roger
Hello - Richie, Lionel
I Believe I Can Fly - R. Kelly
I Can See Clearly Now - Nash, Johnny
I Wanna Stay With You - Gallagher & Lyle
I Want It That Way - Backstreet Boys
I Won’t Let The Sun Go Down On Me - Kershaw, Nik
I Won’t Let You Go - Morrison, James
In The Air Tonight - Collins, Phil
It Never Rains In Southern California - Hammond, Albert
It’s My Life - Bon Jovi
It’s My Life - Talk Talk
Looks Like We Made It - Manilow, Barry
Love And Affection - Armatrading, Joan
Love The Way You Lie - Eminem/Rihanna
My Baby Just Cares For Me - Simone, Nina
My Blue Heaven - Domino, Fats
My Funny Valentine - Baker, Chet
No Son Of Mine - Genesis
Numb - Linkin Park
Paper Planes - M.I.A.
Pretend We’re Dead - L7
Radar Detector - Darwin Deez
Rollin’ (Air Raid Vehicle) - Limp Bizkit
Ruby - Kaiser Chiefs
Set Adrift On Memory Bliss - P.M. Dawn
She Bangs The Drums - Stone Roses, The
Shuffle - Bombay Bicycle Club
Since U Been Gone - Clarkson, Kelly
Spinning The Wheel - Michael, George
Stop! - Brown, Sam
Sugar Kane - Sonic Youth
Sweet Disposition - Temper Trap, The
Take A Bow - Rihanna
The Air That I Breathe - Hollies, The
The Candy Man - Davis Jr., Sammy
The Lady Is A Tramp (live) - Sinatra, Frank
The Land Of Make Believe - Bucks Fizz
The Living Years Mike - Mechanics, The
The Man Who Can’t Be Moved - Script, The
The One And Only - Hawkes, Chesney
These Dreams - Heart
Think Twice - Dion, Celine
This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us - Sparks
Two Doors Down - Mystery Jets
Underwater Love - Smoke City
Until The Time Is Through - Five
We Built This City - Starship
When The Going Gets Tough, The Tough Get Going - Ocean, Billy
Whole Wide World - Wreckless Eric
Wide Eyed And Legless - Fairweather-Low, Andy
Wishing (If I Had A Photograph Of You) - A Flock Of Seagulls
You Are Not Alone - Jackson, Michael
You’ll Always Find Me In The Kitchen At Parties - Lewie, Jona
You’re The Voice - Farnham, John


  • Producent: Wise Publications
  • Genre: Pop
  • Instrument: Guitar
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Arrangement: Tekst & akkorder
  • Antal sider: 192
  • Serier: Little Black Songbook
  • Redigeringsprogram: Adrian Hopkins
  • Udgivelsesnummer: AM1005719
  • ISBN: 9781780387970
The Largest Music Store in Europe

Music Store professional in Cologne


One of the most modern logistic centres

Our Drum Department

Largest Selection of Taylor Guitars in Europe


Largest drum shop in Europe


Our Fender Assortment

+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500