Din feedback

Wise Publications The Original Little Black Songbook

Vare: NOT0009749-000
Aktiver sociale medier
Songlist:Alone Again Or - LoveAngel Eyes - Bennett, TonyBaby Let's Play House - Presley, ElvisBattleship Chains - Georgia Sate...  Alle vareoplysninger
Wise Publications

19,70 € ca. 146,65 DKK
inkl. lovpligtig moms, ekskl. Forsendelsesomkostninger
På lager

over 199 € gratis (inden for Danmark)

Vi giver dig gerne gode råd!
Vores team
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Aktiver sociale medier for at dele indhold. Så bliver data først overført til sociale netvørk, når du virkelig ønsker det.

The Original Little Black Songbook

Alone Again Or - Love
Angel Eyes - Bennett, Tony
Baby Let's Play House - Presley, Elvis
Battleship Chains - Georgia Satellites
Bird Of Paradise - Snowy White
Bring Me Sunshine - Morecambe & Wise
Buffalo Soldier - Bob Marley & The Wailers
Catch A Falling Star - Como, Perry
Day Trip to Bangor - Fiddler's Dram
Delta Lady - Cocker, Joe
Diamonds Are A Girl's Best Friend - Monroe, Marilyn
Don't Bogart Me (Don't Bogart That Joint) - The Fraternity Of Man
Down On The Farm - Guns N’ Roses
Even the Bad Times are Good - The Tremeloes
Fatty Bum Bum - Malcolm, Carl
Fight For Everyone - The Leisure Society
Georgia On My Mind - Charles, Ray
Glad All Over - Dave Clark Five
Goodnight Sweetheart - Vaughan, Sarah
He Ain't Heavy, He's My Brother - The Hollies
Hey There Lonely Girl - Holman, Eddie
Home For The Holidays - Como, Perry
I Am The Black Gold Of The Sun - Rotary Connection
I Believe In Father Christmas - Lake, Greg
If I Had You - Nat King Cole Trio
Je T'aime… Moi Non Plus - Gainsbourg, Serge
La Vie En Rose - Armstrong, Louis
LDN - Allen, Lily
Les Fleurs - Riperton, Minnie
Let's Groove - Earth Wind & Fire
Life is But a Dream - The Earls
Lovin' You - Riperton, Minnie
Memories Are Made Of This - Martin, Dean
Misirlou - Dale, Dick
My Sharona - The Knack
Nellie the Elephant - Toy Dolls
On The Road Again - Canned Heat
Pass The Dutchie - Musical Youth
Polka Dots and Moonbeams - Kent, Stacie
Pretty Flamingo - Manfred Mann
Run, Rabbit, Run - Flanagan & Allen
Shake, Rattle & Roll - Bill Haley & His Comets
Show Me The Way To Go Home - Bygraves, Max
Smile -Allen, Lily
Somethin' Stupid - Frank & Nancy Sinatra
SOS - Rihanna
Star - Dee, Kiki
Stay - Shakespeare's Sister
Strange Fruit - Holiday, Billie
Sunshine Day - Osibisa
Tainted Love - Manson, Marilyn
Take the 'A' Train - Fitzgerald, Ella
Talking In Your Sleep - Gayle, Crystal
Telstar - The Tornados
Thank U Very Much - Scaffold
That Ole Devil Called Love - Moyet, Alison
The End Of The World - Davis, Skeeter
The London Boys - Bowie, David
The Sun Has Got his Hat On - Ambrose & His Orchestra
The Tide Is High - Blondie
Theme From 'The Sweeney' - South, Harry
This Masquerade - Benson, George
Try A Little Tenderness - Redding, Otis
Two Tickets To Paradise - Money, Eddie
Underneath The Arches - Flanagan & Allen
Walking In The Air - Jones, Aled
We'll Meet Again - Lynn, Vera
Where Do I Begin - Williams, Andy
Wherever You Are - Mealor, Paul
Yes Indeed - The Isley Brothers


  • Producent: Wise Publications
  • Genre: Pop
  • Instrument: Guitar
  • Medium: Musikbog
  • Sang/Tale: Engelsk
  • Vanskelighed: Easy (2)
  • Arrangement: Tekst & akkorder
  • Antal sider: 160
  • Serier: Little Black Songbook
  • Redigeringsprogram: Adrian Hopkins
  • Udgivelsesnummer: AM1008194
  • ISBN: 9781783054268