Wise Publications U2: The Piano Collection

Προιόν: NOT0004160-000
Ενεργοποιήση των μέσων κοινωνικών δικτύωσης
Songlist:OneNew Year's DayLove Is BlindnessRunning To Stand StillWith Or Without YouElectrical StormSweetest ThingWhere The Str...  Ολες οι πληροφορίες για το προιόν

23,10 €
συμπεριλαμβανομένου υποχρεωτικό φπα,συμπεριλαμβανόμενου Έξοδα αποστολής
Στην αποθήκη
Ως συνήθως παραδίδεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες με DHL

από 299 € χωρίς έξοδα (μέσα σε Ελλάδα)

Θα σας συμβουλέψουμε πολύ ευχαρίστως!
Η ομάδα μας
+49 (0)221 / 88 84 - 1610
+49 (0)221 / 88 84 - 2500

Ενεργοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράσετε το περιεχόμενο. Έτσι θα μεταφερθούν στοιχεία στα μέσα, αν πραγματικά το θέλετε.

U2: The Piano Collection


  • One
  • New Year's Day
  • Love Is Blindness
  • Running To Stand Still
  • With Or Without You
  • Electrical Storm
  • Sweetest Thing
  • Where The Streets Have No Name
  • Stay (Faraway, So Close!)
  • Sunday Bloody Sunday
  • All I Want Is You
  • Miss Sarajevo
  • Beautiful Day
  • The Unforgettable Fire
  • I Still Haven't Found What I'm Looking For
  • Pride (In The Name Of Love)
  • October
  • Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
  • Miracle Drug
  • Sometimes You Can't Make It On Your Own
Department Information

DV247 Music Store in London


Music Store professional in Cologne


One of the most modern logistic centres